Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Het in Scandinavië actieve Heatweed Technologies AB en de wereldberoemde Duitse fabrikant Max Holder GmbH nemen de bedrijfsactiviteiten van het voormalige WAVE Weed Control B.V. over.

Sinds Heatweed in 2013 onkruidbestrijding op basis van heet water op de Scandinavische markt introduceerde, is het uitgegroeid tot een synoniem voor kwaliteit, innovatie en resultaatgerichtheid. Het bedrijf is de onbetwiste marktleider in alle Scandinavische landen. Het Duitse Max Holder, één van de voorkeursleveranciers in de markt voor multifunctionele aanbouwwerktuigen, is in 62 landen vertegenwoordigd en bouwt zijn internationale aanwezigheid voortdurend uit.

Heatweed en Holder richten het bedrijf Heatweed Technologies GmbH op, dat op 1 maart officieel van start gaat. De twee bedrijven nemen de bedrijfsactiviteiten en het productaanbod van het voormalige WAVE over. Heatweed Technologies GmbH wordt daarmee de grootste Europese aanbieder van oplossingen voor onkruidbestrijding.

“We zetten de toon met onze visie. Deze zal uitgroeien tot de norm voor niet-chemische onkruidbestrijding. Dat betekent dat we een verplichting hebben om klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige machines en ondersteuning en om onze voortdurende focus op innovatie te behouden. zegt Johan Rud, de CTO en mede-eigenaar van Heatweed Technologies AB.
In dit kader was het voor ons een logische stap om samen te werken met Holder en de bedrijfsactiviteiten en het productaanbod van WAVE over te nemen”

“Voor onze klanten zullen deze veranderingen zich uiten in verbeterde ondersteuning over de hele linie. We blijven innoveren, groeien en onze technologie verbeteren, zodat al onze klanten daar de vruchten van kunnen plukken. 

Het onderbrengen van het hoofdkantoor van Heatweed Technologies GmbH op de voormalige locatie van WAVE in Veenendaal maakt een soepele kennisoverdracht mogelijk en waarborgt de continuïteit van alle bestaande bedrijfsprocessen.


Maak kennis met de nieuwe Heatweed:

             

 

  

 

 

Service Center Golf